Brukersamtale:Hanne Lillevold

Fra lokalhistoriewiki.no DEV
Revisjon per 7. apr. 2013 kl. 10:00 av Hanne Lillevold (samtale | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Hanne Lillevold! Om du ikke tidligere har erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på våre nettbaserte wikigrunnkurs og på hjelpesidene i wikien. Ellers er det bare å sette i gang å skrive om de lokalhistoriske emnene du er interessert i. Om du syns noe er vanskelig, kan administratorene våre hjelpe deg.

Skriv gjerne noen ord om deg selv på brukersiden din. Det kan gjøre det lettere for andre brukere å ta kontakt med deg på samtalesiden din. Da vil det dukke opp en oransje stripe i wikien om at du har nye meldinger. Om du har krysset av for det i innstillingene dine øverst til høyre, vil du også få beskjed på e-post. Kanskje vil du finne andre brukere med samme interesser som deg i wikien.

Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Alle brukere er viktige i denne utviklingen. Bruk derfor samtalesider og andre kanaler aktivt til å dele erfaringer, tanker og forslag! Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no DEV skiller seg fra Wikipedia på mange måter.

Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Hanne Lillevold! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du er interessert i. Om du synast noko er vanskeleg, kan administratorane våre hjelpe deg.

Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på brukarsida di. Det kan gjera det lettare for andre brukarar å ta kontakt med deg på samtalesida di. Da vil det dukke opp ei oransje stripe i wikien om at du har nye meldingar. Om du har kryssa av for det i innstillingane dine øvst til høgre, vil du også få melding på e-post. Kanskje vil du finne andre brukarar med same interesser som deg i wikien.

Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Alle brukarar er viktige i denne utviklinga. Bruk difor samtalesider og andre kanalar aktivt til å dele erfaringar, tankar og forslag! Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no DEV skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar.

Lykke til! :-)

Buristbåhtem dehki, Hanne Lillevold! Gu i åvdep birrgi nágan wikijna læ buoremusat låhkåt «Om wikien (dán wiki birra)» ja áj guovladit mija væhkkebelijda. Ietján biesa tjállegåhtet bájjkálajhisturja ássje birra gu dån berusta. Jus læ duvne tjualbma, máhte máddet mija administratuvrijt dunji viehkedit.

Læ buoragit gu dån tjælitja ietja birra duv adnejbielláj. Dalæ álkep ietjá adnejijda duv guladallat duv adnejrudnambielláj. Jus nágan læ tjállem duv adnejrudnambielláj, dalæ ihtá oránnsja sárak bielleåjve vuolen gu læ duvne årrå sárdnoma. Jus dav sárgasta duv adnejvælljimbielláj bajemus ålges bielen áj ådtjo e-påsståsárdnoma. Iehkep dån gávna ietjá adneja gu berusti sæmmá æssjijt gu dådnå.

Mija wiki l agev åvvdåmin ja bálges læ dahkam gu vádtsemin. Gájk adnej l árrvolis dán åvvdåmij. Dajna berri dån adnet rudnambellijt ja ietjá kanálajt áhte juogadit åtsådallamijt, ussjulmasa ja ájádusa! Jus dån juo tjállám Wikipediaj, dæ mujte gu lokalhistoriewiki.no DEV læ måddeláhkáj sierra Wikipediast.

Vuærrbe tjállemijn! :-)

--Ola Alsvik 8. sep 2011 kl. 10:50 (CEST)

Velkommen, Hanne! Vennlig hilsen Siri Rutledal Iversen (Siri Iversen) 9. sep 2011 kl. 13:43 (CEST)
Jeg ønsker deg også velkommen! Helsing Trond Nygård = Trond Nygård (Kallrustad) 9. sep 2011 kl. 13:44 (CEST)
Og jeg ønsker velkommen, jeg også. Kjør på. Og hils! mvh, Veslemøy DB Søbak 16. sep 2011 kl. 14:48 (CEST)

You've got mail! :) Marianne Wiig 5. jun 2012 kl. 13:26 (CEST)

Kategoritakk

Hei, og takk for kategorien Ordførere i Sogndal kommune. Så det lyste rødt her, men glømte allikevel å opprette kategorien.--Trond Nygård (Kallrustad) 16. aug 2012 kl. 10:55 (CEST)

Kommunekategorier

Husk å ikke ta vekk kommunekategorien, ellers får vi ikke stedfesting av bilder/artikler. Det gjaldt bare et par stykker, men de kom etter hverandre så jeg tenkte det er greit å si fra. Chris Nyborg 6. apr 2013 kl. 16:01 (CEST)

Oi, det var ikke meningen! Takk for at du sa i fra Chris Nyborg, skal skjerpe meg.