Buskerud Slektshistorielag: Forskjell mellom sideversjoner

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Ingen redigeringsforklaring
m (Teksterstatting – «[[Kategori:Buskerud fylke» til «Kategori:Viken fylke [[Kategori:Buskerud»)
 
(6 mellomliggende versjoner av 4 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
<onlyinclude>'''Buskerud Slektshistorielag''' ble stiftet i [[1987]] under navnet ''Slektshistorielaget Vestfold-Buskerud''. I [[1997]] ble foreningen delt i to: Buskerud Slektshistorielag og [[Vestfold Slektshistorielag]]. De to foreningene utgir et felles medlemsblad, kalt ''[[Gjallarhorn]]''.</onlyinclude>
<onlyinclude>'''[[Buskerud Slektshistorielag]]''' ble stiftet i [[1987]] under navnet ''Slektshistorielaget Vestfold-Buskerud''. I [[1997]] ble foreningen delt i to: Buskerud Slektshistorielag og [[Vestfold Slektshistorielag]]. De to foreningene utgir et felles medlemsblad, kalt ''[[Gjallarhorn]]''.</onlyinclude>


[[Kategori:Buskerud fylke]]
 
På Gullaug aktivitets og servicesenter på Nordre Gullaug gård i Lier har laget et rikholdig bibliotek som inneholder en samling av bygdebøker og annen lokalhistorisk litteratur. De har en stor samling av [[kirkebøker]] for Buskerud på mikrofilm og/eller mikrofiche. Mye av medlemsaktiviteten i laget foregår også på Gullhaug, i nært samarbeid med [[DIS-Buskerud]]s Drammensavdeling.
 
 
==Ekstern lenke==
*[http://www.buskerudslekt.no/ Buskerud Slektshistorielags nettsider]
 
 
 
[[Kategori:Viken fylke]]
[[Kategori:Viken fylke]]
[[Kategori:Buskerud]]
[[Kategori:Slektshistorielag]]
[[Kategori:Slektshistorielag]]
{{Q1}}

Nåværende revisjon fra 2. jan. 2020 kl. 08:45

Buskerud Slektshistorielag ble stiftet i 1987 under navnet Slektshistorielaget Vestfold-Buskerud. I 1997 ble foreningen delt i to: Buskerud Slektshistorielag og Vestfold Slektshistorielag. De to foreningene utgir et felles medlemsblad, kalt Gjallarhorn.


På Gullaug aktivitets og servicesenter på Nordre Gullaug gård i Lier har laget et rikholdig bibliotek som inneholder en samling av bygdebøker og annen lokalhistorisk litteratur. De har en stor samling av kirkebøker for Buskerud på mikrofilm og/eller mikrofiche. Mye av medlemsaktiviteten i laget foregår også på Gullhaug, i nært samarbeid med DIS-Buskeruds Drammensavdeling.


Ekstern lenke