Fagskolen Innlandet

Fra lokalhistoriewiki.no
Revisjon per 12. feb. 2018 kl. 12:37 av Kallrustad (samtale | bidrag) (kategorien Opplanda, endres til Innlandet i 2020)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Fagskolen i 2017.

Fagskolen Innlandet er en fagskoleGjøvik. Her har det vært fagskole siden Gjøvik tekniske fagskole ble opprettet i 1968. Skolen skiftet navn til Fagskolen i Gjøvik 1. august 2005, og gjennom et samarbeid med Hedmark fylkeskommune ble navnet Fagskolen Innlandet i 2012.

Skolen ble etablert som en del av teknikerutdanningen på Gjøvik, og hadde lokaler sammen med Høgskolen i Gjøvik fram til 1984, da en ny skole ble bygget som selvstendig enhet. Adressen er Teknologivegen 12, på Kallerud like ved Høgskolen i Gjøvik (fra 2016 NTNU campus Gjøvik). Oppland fylkeskommune eier fagskolen, og er ansvarlig for drift og vedlikehold.

Skolen hadde pr. 2011 over 800 studenter. Studietilbudet omfatter tekniske fag, helsefag, økonomi og ledelse samt landbruksfag. Fagskolen tilbyr også nettstøttet opplæring.

Rektorer

Eksterne lenker


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Fagskolen i Gjøvik» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.