Forsidesamtale:Hjelp

Fra lokalhistoriewiki.no DEV
Revisjon per 20. feb. 2008 kl. 08:26 av Jeblad (samtale | bidrag) (→‎Organisering av hjelpeportalen)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Organisering av hjelpeportalen

Portalen er organisert noe annerledes. Det er ikke meningsfyllt å bruke {{Portal sisteteaser}} i de nederste ingressene, da det er uinteressant hva som skrives sist i denne konteksten. Jeg har isteden brukt {{Portal randomteaser}}.

Øverst er det nå plassert artikler fra kategorien stilmanualer, men jeg tror dette er feil. Vi bør plassere retningslinjene der. Disse er plassert i prosjektrommet, men jeg er ikke sikker på om dette er en ulempe. Disse har en annen rolle og er vel mer prosjektrelatert enn hjelperelatert, noe ala «udiskutable» i relasjon til noe alle kan oppdatere. Retningslinjene er ikke kategorisert slik at det er mulig å isolere dem i en dynamisk liste, men jeg regner med at en kategori av typen «Retningslinjer» er uproblematisk.

Stilmanualene bør muligens flyttes til Hjelperommet, men kategoriseringen som stilmanualer bør beholdes. Kategorien «Hjelp» tror jeg er grei å ha uavhengig av om stoffet ligger i et stort rom kalt «Hjelp». Da kan de nederste ingressene hentes fra hele Hjelperommet, uavhengig av kategorisering.

En tanke som har slått meg er at det som nå kategoriseres som «Hjelp» er veldig tett på «How to». Kanskje vi kan komme opp med et bedre navn på denne kategorien? — John Erling Blad (Jeblad) 20. feb 2008 kl. 09:19 (CET)