Forskjell mellom versjoner av «Samtale:Statens kartverk»

Fra lokalhistoriewiki.no DEV
Hopp til navigering Hopp til søk
m (HJELP?)
m (retta skrivefeil.)
Linje 1: Linje 1:
Hva gjør vi med beskrivelsen av norgesglasset, - den fantastiske zoomefunksjonen beskrives på en veldig gammeldags måte, - skal jeg kalle det "tidligere prosjekter" eller noe slikt? Eller har noen noen andre fiffige ideer? Dessuten er "fargedias" et begrep folk kjenner til? Selv etter å ha slått opp i ordbok vet ikke jeg hva de mener med det. [[Bruker:Marthe Glad|Vennlig hilsen Marthe Glad]] 19. aug 2010 kl. 15:32 (CEST)
+
Hva gjør vi med beskrivelsen av Norgesglasset, - den fantastiske zoomefunksjonen beskrives på en veldig gammeldags måte, - skal jeg kalle det "tidligere prosjekter" eller noe slikt? Eller har noen noen andre fiffige ideer? Dessuten: er "fargedias" et begrep folk kjenner til? Selv etter å ha slått opp i ordbok vet ikke jeg hva de mener med det. [[Bruker:Marthe Glad|Vennlig hilsen Marthe Glad]] 19. aug 2010 kl. 15:32 (CEST)

Revisjonen fra 19. aug. 2010 kl. 13:36

Hva gjør vi med beskrivelsen av Norgesglasset, - den fantastiske zoomefunksjonen beskrives på en veldig gammeldags måte, - skal jeg kalle det "tidligere prosjekter" eller noe slikt? Eller har noen noen andre fiffige ideer? Dessuten: er "fargedias" et begrep folk kjenner til? Selv etter å ha slått opp i ordbok vet ikke jeg hva de mener med det. Vennlig hilsen Marthe Glad 19. aug 2010 kl. 15:32 (CEST)