Bygdeposten

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Bygdeposten er ei lokalavis som blir utgitt i Modum i Buskerud. Den dekker kommunene Modum, Sigdal, Krødsherad og Øvre Eiker. Avisas redaksjon ligger i Vikersund, og har lokalkontor i Prestfoss og i Hokksund. Avisa ble grunnlagt av Jørgen Bergo og kom med sitt første nummer 2. april 1954.

Ansvarlig redaktør og disponent for avisa er Vegard Møller-Johnsen. Bygdeposten kommer ut tirsdager, torsdag og lørdager. Avisa er eid i sin helhet av A-pressen, og deler av annonsesalg og kundeservice gjøres av Ringerikets Blad.

Bygdeposten er den avisa med størst dekning i Modum, Sigdal og Krødsherad. Avisa trykkes ved A-pressens trykkeri NR1 TrykkGjøvik.

Opplag

  • 2006: 6 629 [1]
  • 2007: 6 659 [2]
  • 2008: 6 667 [3]

Ekstern lenke

Referanser


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Bygdeposten» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.