Kirkeveien videregående skole

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Kirkeveien videregående skole
Foto: 2016

Kirkeveien videregående skole er en videregående skole ved Ullevål sykehus i Oslo. Skolen er tilrettelagt for elever med bakgrunn fra skadelig bruk av rusmidler og elever som har sosiale eller psykiske problemer.

Skolen tilbyr undervisning i de seks grunnleggende fagene som gir studieforberedende studiekompetanse. Disse er norsk, engelsk, matematikk, naturfag, historie og samfunnsfag.

Undervisningen på Ullevål sykehus' område begynte i 1968, nåværende navn kom på slutten av 1980-tallet og nåværende skolebygning ble tatt i bruk i 1992.

Kirkeveien er en av tre videregående skoler i Oslo som tilrettelegger for elever med sosiale og psykiske vansker. De andre er Eikelund videregående skole og Kongsskogen videregående skole.

Eksterne lenker


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Kirkeveien videregående skole» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.