Lokalavisen Lørenskog – Rælingen – Skedsmo

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Lokalavisen Lørenskog - Rælingen - Skedsmo avishode nr 7 - 2005.
Foto: Ukjent/Lokalavisen

Lokalavisen Lørenskog – Rælingen – Skedsmo er ei partipolitisk uavhengig gratisavis som går ut til samtlige husstander i Lørenskog, Rælingen og Skedsmo. Opplagstallet er 42 700 (2008), og avisa utkommer én gang i måneden. Den har kontorer i Solheimveien 72 og er en del av Mediehuset Romerike.

Avisa kom ut første gang i juni 1998, kort etter at Lørenskog Vel hadde gått inn, og tok over den funksjonen som Lørenskogs Vel hadde som publiseringskanal for foreningsstoff og annonser. Samme type stoff utgjør fremdeles brorparten av innholdet. Ved oppstarten dekket avisa kun Lørenskog og gikk under navnet ’’Lokalavisen Lørenskog’’. Den ble laget etter samme oppskrift som Lokalavisen for Rælingen og Flateby, som da hadde eksistert noen år. Siden har disse avisene gått sammen til én.


0230 Lorenskog komm.png Lokalavisen Lørenskog – Rælingen – Skedsmo er basert på en artikkel publisert i Lørenskog leksikon og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.