Samtale:Trollstigen

Fra lokalhistoriewiki.no
Sideversjon per 23. mar. 2016 kl. 19:54 av Stigrp (samtale | bidrag) (svar)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Lenken til denne artikkelen er død. Og angående nevnte Trollstigheimen; er den virkelig borte og ikke gjenreist? Kan det sies noe mer om det? Det ene bildet som er av Trollstigen restaurant; er ikke dette i virkeligheten Trollstigheimen? Jeg kom nemlig over et gammel familiebilde fra rundt 1960, som viser hele skiltet, og der står det Trollstigheimen, se her: https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Fil:Trollstigheimen_Rauma.JPG Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 23. mar. 2016 kl. 20:43 (CET)

Interessant nok. Sannsynligvis har restauranten/kafeen skifta navn, for som bildet tatt av Bjarne Solberg i 1957 het stedet Trollstigen da. - "trur eg". --Gunnar E. Kristiansen (diskusjon) 23. mar. 2016 kl. 20:46 (CET)
Takk for raskt svar. Jeg vet ikke når bildet er tatt, det er problemet, men ut fra de andre bildene i samme album det er hentet fra, er det sent på 1950-tallet eller begynnelsen av 1960-tallet. Ikke noe senere enn det. Jeg ser ut fra bildene at det må være samme sted, og samme skilt, men mitt bilde viser hele skiltet, og det står det altså Trollstigheimen, ikke Trollstigen restaurant. Det var bare det som gjorde meg nysgjerrig. Selv har jeg aldri vært der, så jeg vet ikke noe mer :-) Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 23. mar. 2016 kl. 20:54 (CET)