Bjørn Kristoffersen (født 1948)

Fra lokalhistoriewiki.no
(Omdirigert fra «Bjørn Kristoffersen»)
Hopp til navigering Hopp til søk
Bjørn Kristoffersen
Foto: Bent Ek

Bjørn Kristoffersen (født 1948) (født 1948) fra Vestfossen er en fotograf og kunstmaler. Han jobbet lenge i Den Norske Bokklubben. Gjennom flere tiår har han på fritida fotografert natur, landskap, gatebilder og begivenheter i hjemkommunen Øvre Eiker, med hovedvekt på Vestfossen. Han har også vært svært aktiv når det gjelder innsamling av gamle fotografier, og han har digitalisert en stor del av fotosamlingen ved Eiker Arkiv. Dessuten er han maler og har spesialisert seg på historiske bilder med utgangspunkt i gamle fotografier. Han har i fere år vært medlem av Vestfossen grendeutvalg, og han har vært involvert i en rekke lokalhistoriske kulturarrangementer og bokprosjekter.

Kilder


Annonse fra Fotograf Behrends i Indtrøndelagen 17.1. 1913.jpg Bjørn Kristoffersen (født 1948) er basert på data fra Preus Museums registre over norske fotografer og fotografiske samlinger, som er tilgjengelig på Nasjonalbibliotekets nettsider. Artikkelen er lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.Eiker Leksikons logo.jpeg Bjørn Kristoffersen (født 1948) inngår i prosjektet Eiker Leksikon og er lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten. Ønsker du å bidra til delprosjektet? Kontakt Bent Ek på hans diskusjonsside!