Hjelp:Spirer

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Spirer er artikler som ikke har fått muligheten til å vokse seg store og sterke ennå. Ofte blir en artikkel oppretta med bare et minimum av informasjon - enten i form av et knapt sammendrag av helheten, eller ved at det bare er noen sider av det som beskrives som er med. Vi opererer ut fra prinsippet om at «spede spira lyt få stå». Framfor å slette merker vi artiklene slik at leserne ser at her er det mangelfullt, og slik at man blir oppfordra til å skrive mer om temaet.

Du kan finne en oversikt over spirer i Kategori:Spirer. Dette er en skjult kategori, så i artiklene som ligger i den vil bare de brukerne som har visning av skjulte kategorier skrudd på se den, men hvem som helst kan gå til kategorien og finne spirer som bør jobbes med.

Det er også mulig å lage lister over spirer innafor et område eller tema. I stedet for å lage slike lister for alle tenkelige og utenkelige emner ser vi heller an hvor det er behov etter hvert. Har du spesielle ønsker kan du legge inn et ønske på diskusjonssida.