Samtale:Bjarne Berulfsen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg fanget opp i Dagbladet i dag, i et intervju med sønnen, at Bjarne Berulfsen hadde vært passasjer på "Hydro" i 1944 og berget livet. La det til i artikkelen, men bør vel føre opp kilde. Vet ikke om det er OK å ha med den opplysningen eller om det blir litt på siden? --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 30. jan. 2015 kl. 12:55 (CET)

Det var jo en veldig dramatisk hendelse, så jeg synes godt det kan være med. Ei lenke til Dagbladets intervju hadde vært greit som kilde. Chris Nyborg (diskusjon) 30. jan. 2015 kl. 13:31 (CET)
Hørte det på radioen i dag tidlig. Veldig relevant opplysning p.g.a. tungtvannsserien. Fint at du fikk det med.--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 30. jan. 2015 kl. 13:43 (CET)
Artikkelen på nettet er på Dagbladet +, altså en betalingsside vi ikke kan lenke til. Men tror den kan stå i papirutgaven, skal se etterpå. Men jeg ser at det står at Torkjell B. var en måned gammel da dette skjedde, men det skal vel være 1 år og 1 måned? --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 30. jan. 2015 kl. 14:25 (CET)

Begynn en diskusjon om siden «Bjarne Berulfsen»

Start en diskusjon