Samtale:Engenbrødrene fra Nedre Eiker

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Lurer på om ikke denne artikkelen burde bytte navn? Om den skal kunne rettferdiggjøre navnet den har nå, burde den handle, eller i alle fall jobbe mot å handle om alle skilegender fra nedre Eiker, men slik den står nå handler den bare om Engenbrødrene. Skal jeg bytte navn på den til "Engenbrødrene og skisporten" eller noe sånt, eller skal jeg tålmodig vente på at den får påfyll om flere skilegender? Fin artikkel, forresten :) --Marthe Glad Munch-Møller (Marthe Glad) 16. nov 2009 kl. 11:32 (CET)

Dette spørsmålet er fremdeles relevant... Noen som har synspunkter? Ida Tolgensbakk 23. sep 2010 kl. 15:52 (CEST)
Hei, jeg har vel oversett dette spørsmålet - beklager. Jeg er vel enig i at artikkelen kan bytte navn som foreslått av Marthe. Er ikke sikker på om vi har flere skilegender fra Nedre Eiker. Magne Grønvold 28. sep 2010 kl. 10:34 (CEST)
Alt i orden, Magne G! Nå flyttet jeg på siden (og rettet opp i lenker til siden slik at det ikke skal være noe kluss). I tillegg merket jeg artikkelen med F1, så den kommer på forsida. Veldig interessant lesestoff - takk! Ida Tolgensbakk 28. sep 2010 kl. 10:55 (CEST)

Begynn en diskusjon om siden «Engenbrødrene fra Nedre Eiker»

Start en diskusjon