Kjersti Bache

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Kjersti Bache (født 27. juni 1960 i Larvik) er journalist. Hun har tidligere vært programleder på TV 2. Mandag 24. oktober 1994 startet God morgen, Norge! sin første sending. Programledere var Ivar Steen-Johnsen og Kjersti Bache.

Hun har arbeidet i Larvik Morgenavis, Det Nye, Orklas Pressebyrå og vært med på Dagbladets fredags- og lørdagsmagasiner. Bache har jobbet som journalist i Østlands-Posten siden mai 2006, hvor hun fortrinnsvis har arbeidet med featurestoff og lørdagsreportasjer. Bache har redaktøransvaret for Bøk, et spesialmagasin fra Østlands-Posten. Første nummer utkom 29. februar 2008.

Kjersti Bache flyttet til Nedre Fritzøegate 3 på Langestrand som toåring. Hun er søster av forretningsmannen Bjørn Abraham Bache.

Bibliografi

  • Bache, Kjersti: Armerte kvinner – en skapelsesberetning (1996)
  • Ludl, Edgar og Bache, Kjersti: Ludls fisk og skalldyr (2002)
  • Ellefsen, Dagfinn Werner (redaktør): Mange minner, mye moro (avsnittet: 60-talls soting) (2011)

Utgående lenke


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Kjersti Bache» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.