Per Arne Olsen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Per Arne Lodding Olsen (født 21. februar 1961, død 18. november 2022)[1] var FrP-politiker. Fra 2019 var han statsforvalter i Vestfold og Telemark.[2]

Olsen var 2. nestleder i Fremskrittspartiet, ordfører i Tønsberg kommune fra 2003 til 2009, og stortingsrepresentant i perioden 2009 til 2013. Han var fra august 2016 Vestfolds fylkesmann.[3]Stortinget var Olsen medlem av Helse- og omsorgskomiteen og Valgkomiteen.

Kilder


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Per Arne Olsen» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.