Brukersamtale:Britt Wang

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Britt Wang! Om du ikke tidligere har erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på våre nettbaserte wikigrunnkurs og på hjelpesidene i wikien. Ellers er det bare å sette i gang å skrive om de lokalhistoriske emnene du er interessert i. Om du syns noe er vanskelig, kan administratorene våre hjelpe deg.

Skriv gjerne noen ord om deg selv på brukersiden din. Det kan gjøre det lettere for andre brukere å ta kontakt med deg på samtalesiden din. Da vil det dukke opp en oransje stripe i wikien om at du har nye meldinger. Om du har krysset av for det i innstillingene dine øverst til høyre, vil du også få beskjed på e-post. Kanskje vil du finne andre brukere med samme interesser som deg i wikien.

Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Alle brukere er viktige i denne utviklingen. Bruk derfor samtalesider og andre kanaler aktivt til å dele erfaringer, tanker og forslag! Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg fra Wikipedia på mange måter.

Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Britt Wang! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du er interessert i. Om du synast noko er vanskeleg, kan administratorane våre hjelpe deg.

Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på brukarsida di. Det kan gjera det lettare for andre brukarar å ta kontakt med deg på samtalesida di. Da vil det dukke opp ei oransje stripe i wikien om at du har nye meldingar. Om du har kryssa av for det i innstillingane dine øvst til høgre, vil du også få melding på e-post. Kanskje vil du finne andre brukarar med same interesser som deg i wikien.

Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Alle brukarar er viktige i denne utviklinga. Bruk difor samtalesider og andre kanalar aktivt til å dele erfaringar, tankar og forslag! Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar.

Lykke til! :-)

Buristbåhtem dehki, Britt Wang! Gu i åvdep birrgi nágan wikijna læ buoremusat låhkåt «Om wikien (dán wiki birra)» ja áj guovladit mija væhkkebelijda. Ietján biesa tjállegåhtet bájjkálajhisturja ássje birra gu dån berusta. Jus læ duvne tjualbma, máhte máddet mija administratuvrijt dunji viehkedit.

Læ buoragit gu dån tjælitja ietja birra duv adnejbielláj. Dalæ álkep ietjá adnejijda duv guladallat duv adnejrudnambielláj. Jus nágan læ tjállem duv adnejrudnambielláj, dalæ ihtá oránnsja sárak bielleåjve vuolen gu læ duvne årrå sárdnoma. Jus dav sárgasta duv adnejvælljimbielláj bajemus ålges bielen áj ådtjo e-påsståsárdnoma. Iehkep dån gávna ietjá adneja gu berusti sæmmá æssjijt gu dådnå.

Mija wiki l agev åvvdåmin ja bálges læ dahkam gu vádtsemin. Gájk adnej l árrvolis dán åvvdåmij. Dajna berri dån adnet rudnambellijt ja ietjá kanálajt áhte juogadit åtsådallamijt, ussjulmasa ja ájádusa! Jus dån juo tjállám Wikipediaj, dæ mujte gu lokalhistoriewiki.no læ måddeláhkáj sierra Wikipediast.

Vuærrbe tjállemijn! :-)

-- Trond Nygård (Kallrustad) 11. apr 2012 kl. 15:14 (CEST)

Kategori

Hei Britt. Ser du er godt i gang med å legge inn artikler om kystlag! Kunne jeg bare be deg om å legge inn kategori for etableringsåret til de ulike kystlaga? Se for eksempel Evenes kystlag, der jeg akkurat har gjort denne operasjonen. Helsing Trond Nygård = Trond Nygård (Kallrustad) 17. apr 2012 kl. 12:01 (CEST)

Glimrende! Bare én ting til: Kunne du også sette doble klammer rundt oppslagsordet og deretter legge på feit skrift, jf. slik jeg har gjort med Harstad kystlag? Trond Nygård (Kallrustad) 17. apr 2012 kl. 14:21 (CEST)
Bra innsats i dag også, Britt! Tillater meg allikevel å pirke litt. Kunne du f.eks. unngå pronomenene "me" eller "vi", bl.a. i artikkelen om Austevoll kystlag? Dette passer på ei hjemmeside, men ikke i et leksikon som wikien. Helsing Trond Nygård (Kallrustad) 3. mai 2012 kl. 14:52 (CEST)

Bjørkedal(en) Kystlag

Hei Britt, slutter meg til Tronds rosende ord. Jeg lurer på én ting: Jeg så du fjerna innholdet på sida Bjørkedalen kystlag etter å ha lagt det ut, men kunne du tenke deg å flette noe av den informasjonen inn i artikkelen om Bjørkedal kystlag istedet? Med vennlig hilsen Aslak Kittelsen 4. mai 2012 kl. 10:43 (CEST)