Brukersamtale:Per tore

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Per tore! Om du ikke tidligere har erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på hjelpesidene våre og på nybegynnersiden vår. Ellers er det bare å sette i gang å skrive om de lokalhistoriske emnene du er interessert i. Om du syns noe er vanskelig, kan administratorene våre hjelpe deg.

Skriv gjerne noen ord om deg selv på brukersiden din. Det kan gjøre det lettere for andre brukere å ta kontakt med deg på samtalesiden din. Da vil det dukke opp en oransje stripe i wikien om at du har nye meldinger. Om du har krysset av for det i innstillingene dine øverst til høyre, vil du også få beskjed på e-post. Kanskje vil du finne andre brukere med samme interesser som deg i wikien.

Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Alle brukere er viktige i denne utviklingen. Bruk derfor samtalesider og andre kanaler aktivt til å dele erfaringer, tanker og forslag! Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg fra Wikipedia på mange måter.

Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Per tore! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du er interessert i. Om du synast noko er vanskeleg, kan administratorane våre hjelpe deg.

Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på brukarsida di. Det kan gjera det lettare for andre brukarar å ta kontakt med deg på samtalesida di. Da vil det dukke opp ei oransje stripe i wikien om at du har nye meldingar. Om du har kryssa av for det i innstillingane dine øvst til høgre, vil du også få melding på e-post. Kanskje vil du finne andre brukarar med same interesser som deg i wikien.

Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Alle brukarar er viktige i denne utviklinga. Bruk difor samtalesider og andre kanalar aktivt til å dele erfaringar, tankar og forslag! Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar.

Lykke til! :-)

--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 6. des. 2019 kl. 09:43 (CET)

Velkommen fra meg også, og takk for mye bra arbeid bl.a. med koordinater! :-) Olve Utne (diskusjon) 5. apr. 2020 kl. 23:35 (CEST)

Brukerside

Hei Per Tore. Har du mulighet til å skrive et par setninger om deg sjøl på brukersida di? Helsing fra --Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 14. apr. 2020 kl. 15:20 (CEST)

Husmannsplasser og bygninger i Hedmark

Kjempefin jobb du har gjort med husmannsplasser m.m. i Hedmark, både i tekst, bilder og tilhørende kildemateriale! Jeg tillot med med litt småpuss på Grubehaugen under Eidsberg øvre, håper du synes det var ok. --Pål Giørtz (PaulVIF) (diskusjon) 20. mai 2020 kl. 10:39 (CEST)

Pekersider

Hei. Flott at du har begynt å legge til Kongsvinger-steder på pekersidene!--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 30. sep. 2020 kl. 13:16 (CEST)