Intech

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Intech AS holder til i Billingstadsletta 25 i Asker, og er et konsulentselskap innen tele- og datakommunikasjon, automatisering, instrumentering og prosjektledelse, etablert på Billingstad 10. mars 1987 av administrerende direktør Søren Falch Zapffe. Intech eies av de ansatte og driver militære prosjekter innen telekommunikasjons-, kontroll- og kommandosystemer, samt operasjon og styring av store ikt-prosjekter for det norske Forsvaret og NATO.

Selskapet har siden 1989 hatt rammeavtale med Forsvaret om prosjektstøtte innen ikt-sektoren, og har vært godkjent leverandør av ikt-tjenester til NATO siden 2002. Virksomheten omfatter også teleregulatoriske tjenester for Post- og teletilsynet, evaluering av nye teleoperatører for Samferdselsdepartementet og prosjektoppfølging for ulike olje- og gassaktører. Det sørlige og østlige Afrika og Mellom-Europa er Intechs hovedmarkeder ute, hovedsakelig innen oppbygging av teleinfrastruktur og teleregulatoriske forhold. Selskapet har gjennomført over 250 prosjekter i 37 land, eier Systems Intech UK Ltd. i Manchester i England og har kontor i Beograd i Serbia. Intech har 16 ansatte og omsatte for 18,5 millioner kroner i 2009.


Asker og Bærums Budstikke avishode 1899.jpg Intech er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.

Koordinater: 59.8752442° N 10.4929941° Ø