Brukersamtale:EvaRogneflåten

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, EvaRogneflåten! Om du ikke tidligere har erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på våre nettbaserte wikigrunnkurs og på hjelpesidene i wikien. Ellers er det bare å sette i gang å skrive om de lokalhistoriske emnene du er interessert i. Om du syns noe er vanskelig, kan administratorene våre hjelpe deg.

Skriv gjerne noen ord om deg selv på brukersiden din. Det kan gjøre det lettere for andre brukere å ta kontakt med deg på samtalesiden din. Da vil det dukke opp en oransje stripe i wikien om at du har nye meldinger. Om du har krysset av for det i innstillingene dine øverst til høyre, vil du også få beskjed på e-post. Kanskje vil du finne andre brukere med samme interesser som deg i wikien.

Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Alle brukere er viktige i denne utviklingen. Bruk derfor samtalesider og andre kanaler aktivt til å dele erfaringer, tanker og forslag! Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg fra Wikipedia på mange måter.

Lykke til! :-)

Velkommen ombord, EvaRogneflåten! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du er interessert i. Om du synast noko er vanskeleg, kan administratorane våre hjelpe deg.

Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på brukarsida di. Det kan gjera det lettare for andre brukarar å ta kontakt med deg på samtalesida di. Da vil det dukke opp ei oransje stripe i wikien om at du har nye meldingar. Om du har kryssa av for det i innstillingane dine øvst til høgre, vil du også få melding på e-post. Kanskje vil du finne andre brukarar med same interesser som deg i wikien.

Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Alle brukarar er viktige i denne utviklinga. Bruk difor samtalesider og andre kanalar aktivt til å dele erfaringar, tankar og forslag! Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar.

Lykke til! :-)

Buristbåhtem dehki, EvaRogneflåten! Gu i åvdep birrgi nágan wikijna læ buoremusat låhkåt «Om wikien (dán wiki birra)» ja áj guovladit mija væhkkebelijda. Ietján biesa tjállegåhtet bájjkálajhisturja ássje birra gu dån berusta. Jus læ duvne tjualbma, máhte máddet mija administratuvrijt dunji viehkedit.

Læ buoragit gu dån tjælitja ietja birra duv adnejbielláj. Dalæ álkep ietjá adnejijda duv guladallat duv adnejrudnambielláj. Jus nágan læ tjállem duv adnejrudnambielláj, dalæ ihtá oránnsja sárak bielleåjve vuolen gu læ duvne årrå sárdnoma. Jus dav sárgasta duv adnejvælljimbielláj bajemus ålges bielen áj ådtjo e-påsståsárdnoma. Iehkep dån gávna ietjá adneja gu berusti sæmmá æssjijt gu dådnå.

Mija wiki l agev åvvdåmin ja bálges læ dahkam gu vádtsemin. Gájk adnej l árrvolis dán åvvdåmij. Dajna berri dån adnet rudnambellijt ja ietjá kanálajt áhte juogadit åtsådallamijt, ussjulmasa ja ájádusa! Jus dån juo tjállám Wikipediaj, dæ mujte gu lokalhistoriewiki.no læ måddeláhkáj sierra Wikipediast.

Vuærrbe tjállemijn! :-)

-- --Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 20. sep. 2018 kl. 15:15 (CEST)

Velkommen!

Så flott at du er med her, Eva! Hjertelig velkommen! --Siri Rutledal Iversen (diskusjon) 20. sep. 2018 kl. 15:36 (CEST)

Velkommen fra meg også! Herlig at du registrerte deg sporen streks! :) --Marianne Wiig 20. sep. 2018 kl. 16:43 (CEST)

Under arbeid

Hei Eva. Jeg flikka litt på de artiklene du la inn tidlig i januar. Mye bra stoff her! Jeg fjerna forresten malen "under arbeid" fra de eldste artiklene, denne skal helst ikke brukes mer enn ei uke. Men du må bare legge inn malen igjen hvis du skal i gang med mer redigering i disse artiklene. Ønsker deg en fortsatt fin dag! --Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 28. jan. 2019 kl. 14:04 (CET)

Imponerende aktivitet

Hei Eva! Du har sannelig hatt en imponerende aktivitetet i det siste. Flott med artikler både fra Oppegård og andre steder! Ser at du har skrevet flere biografier om nålevende politikere, og at du i noen av dem har hentet CV osv. fra Stortingets nettsider. Fint om du i stedet plukker ut de mest lokalhistorisk relevante elementene, skriver dem inn i fulle setninger og forøvrig lenker til Stortingets sider. Ta ellers gjerne en titt på hjelpesidene våre. Der vil du finne gode tips f.eks. om hvordan skrive biografier, hvordan skrive leksikalsk osv. En annen måte å få tips på, er å kikke gjennom endringer admin'ene gjør i artiklene. Lykke til videre, og bare spør om det er noe du ikke finner ut av. Vi vil f.eks. gjerne ha tilbakemeldinger på uklarheter i hjelpesidene! --Marianne Wiig 11. feb. 2019 kl. 10:38 (CET)

Logo uten lisens

Hei, logoen Fil:Nordic Black Theatre LOGO.PNG er lasta opp uten lisensmerke. På nettsida står det «Copyright © 2019 Nordic Black Theatre All Rights Reserved.» Har du fått tillatelse, og i så fall under hvilken lisens? Chris Nyborg (diskusjon) 8. apr. 2019 kl. 10:08 (CEST)