Brukersamtale:Siri J/01-11-2011

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Litt rot før 17. mai

Ikke -kommersielle lisenser tillates vel ikke her - og da er det jo ingen vits i å lage en mal til denne? Finn Rindahl 12. mai 2010 kl. 22:07 (CEST)

Jeg vet vi har litt av hvert - dropper en linje hos Marianne før jeg sier do eller don't :) Siri Johannessen (Siri J) 12. mai 2010 kl. 23:20 (CEST)

Forside:Trondheim kommune ...

... og Forside:Borre kommune — noen spesifikk grunn til at du slettet disse? Vi sn@kkes! -- Olve Utne 13. mai 2010 kl. 21:56 (CEST)

Maler på engelsk, og snodige kategorier de dro inn? Trodde dere var ferdige med engelspråklige maler nå? Disse hadde ligget urørt siden slutten av april, jeg gikk ut fra at de var glemt - og ryddet opp. Siri Johannessen (Siri J) 13. mai 2010 kl. 22:04 (CEST)

[fjernet uheldig diskusjonstråd -- håper dette er greit for Siri. -- Olve Utne 13. mai 2010 kl. 22:25 (CEST)]

Greit nok :) Takker! Siri Johannessen (Siri J) 13. mai 2010 kl. 22:27 (CEST)

Feil i mal?

Denne ser tullerusk ut på min maskin: Mal:Grensebefestningene. Vidar Iversen (Vidariv) 15. mai 2010 kl. 13:02 (CEST)

Har fikset noe, men skal fikse mer - flott at du sa ifra! :) Siri Johannessen (Siri J) 26. mai 2010 kl. 18:47 (CEST)

Kommentar

Hei Siri. Du må gjerne kommentere. Da kan du kanskje også skrive en liten bruksanvisning for å sette opp nummerert liste ("kilder og litteratur" på kladdeside 05). Og hvordan var det man fikk til den lille blå firkanten foran, slik du har gjort i "litteratur" på min kladdeside 05?Øyvind Nagy 23. mai 2010 kl. 20:26 (CEST)

Jeg svarte på det sammen med de andre tingene jeg gjorde på ‎kladdeside0 Sjekk gjerne med andre ;) Vi snakkes - mer kommer senere idag :) Siri Johannessen (Siri J) 26. mai 2010 kl. 00:41 (CEST)

Fargekoding av differ

Hei, og takk for sist. Angående fargekoding av differ: Er det slik som dette du vil ha det? CSSen som gjør det slik ligger her; hvis du kopierer alt som står på den siden til f.eks. MediaWiki:Common.css vil også lokalhistoriewiki få slik fargekoding. Hilsen Kjetil Ree (Kjetil r) 24. mai 2010 kl. 17:58 (CEST)

Du har så rett :) Takk for at du kom med dette! Siri Johannessen (Siri J) 10. jun 2010 kl. 10:45 (CEST)

Jeg gjorde noe rart med brukersida til Bent!

Jeg skulle sette inn brukermal på Bent, og så skjedde det noe pussig. Kan du hjelpe med det? (Var forresten ikke meninga å ta vekk det du hadde skrevet hos Brattensborg forresten. Det gikk litt fort i svingene der...) Vennlig hilsen Marthe Glad 9. aug 2010 kl. 13:39 (CEST)

Hei :) Malen er fikset - det var i den problemet lå, du hadde ikke tatt med alle argumentene som skulle med. Vi kan få et problem etterhvert siden nå begge brukerboksene for Eiker-kommunene kategoriserer folk som Eikværinger, men det får inntil videre stå sin prøve. Samtalen hos Brattensborg er og i orden, så det går seg til etter hvert dette her :) Siri Johannessen (Siri J) 9. aug 2010 kl. 14:01 (CEST)

Liste over aviser

Hei Siri, kan du ta en titt på dette? På forhånd tusen takk! Ida Tolgensbakk 19. aug 2010 kl. 11:39 (CEST)

Heia :) Er fikset og besvart der ;) Siri Johannessen (Siri J) 20. aug 2010 kl. 18:44 (CEST)

Mer om aviser

I liste over artikler om Skedsmo kommune kommer ikke avisene med. Er det noe å gjøre med dette? Ida Tolgensbakk 30. aug 2010 kl. 13:30 (CEST)

Er ordnet :) Utvalget baserte seg på kategorien Lokalaviser som ikke finnes ;) Siri Johannessen (Siri J) 3. sep 2010 kl. 12:37 (CEST)

Retting av bilder og bildetitler

Hei. Jeg har vært inne og forandret litt på en del kategorier knyttet til gårdsnavn på Øvre Eiker (fra Ristvedt til Ristvet, Jahren til Jaren, Sørli til Solli) sånn at skrivemåten samsvarer med det offisielle (Statens kartverk) og den skrivemåten som er brukt i gårdsartiklene. Problemet er vel at det ofte er brukt "feil" stavemåte i bildetittel. Jeg kan godt rette bildetitlene etter hvert som jeg gjennomgår bildene som Thor har lastet opp, men er usikker på hvordan jeg gjør det. Enkelte av bildene burde også vært retusjert og lastet opp på nytt. Jeg prøvde det med [1], men gjør tydeligvis noe feil, for det er fortsatt den opprinnelige versjonen som vises som den "nåværende". Takknemlig for hjelp og veiledning.Bent Ek (Bent) 15. sep 2010 kl. 22:43 (CEST)

Hei Bent! Godt å se deg igjen :) Helt klart skal du få hjelp og forklaring :)
Flott at du takler kategoriene, det var litt vriene for meg å fikse. Noe jeg ofte glemmer er å knytte steder som Huseby og Jaren til spesifikke sogn / kommuner - det er veldig fort gjort... Tror du vi trenger en gjennomgang på det for Eiker?
Bildetitlene kan jeg ordne for deg. Om du retter navnet i beskrivelsene og merker de bildene som skal endre sidetittel med [[Kategori:Vedlikehold]], så går jeg over og flytter etterpå. Det er noe som bare noen få av oss kan gjøre.
Retusjeringen av bildet er vellykket - den inntegnede rammen er fjernet etter hva jeg kan se. Jeg tror du må tømme mellomlageret på maskinen din for å få se det (for IE er det ctrl+F5 om jeg ikke husker feil). Maskinen din har lagret den gamle versjonen, og ikke byttet om. :)
Lykke til - og dukker det opp nye spørsmål skal jeg se om jeg har svar :) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 15. sep 2010 kl. 23:32 (CEST)
P.S. kan f.eks. denne omdirigeringen slettes? Jeg flyttet Bilde:Bingen - Jaren WF498.jpg siden du brukte det som eksempel - var det slik du ville ha det? Mvh Siri Johannessen (Siri J) 15. sep 2010 kl. 23:44 (CEST)
Hei Bent. Supert at du ordner med kategoriene i Øvre eiker ([http://lokalhistoriewiki.no/index.php/Kategorisamtale:Hoensvannet her er et spørsmål du kanskje kan hjelpe meg med). Jeg sitter også og jobber med kategoriene deres, særlig gårdskategoriene om dagen. Si fra om jeg gjør noe som er underlig! Har også sletta endel dubletter, men bare de som har vært helt identiske. Vennlig hilsen Marthe Glad 16. sep 2010 kl. 09:28 (CEST)
Da skal jeg begynne å trykke ctrl+F5 og legge inn Kategori:Vedlikehold der det er aktuelt. Når du allikevel skal gi bildet et nytt navn, er kanskje "Jaren i Bingen WF498" bedre enn "Bingen - Jaren WF 498"? Jeg kan jo kanskje foreslå et nytt navn når jeg legger inn vedlikeholdsmalen? Er litt usikker på om vi skal slette omdirigeringene - da risikerer vi kanskje at noen oppretter kategori med "feil" stavemåte på nytt. Problemet er jo at skrivemåter som "Jahren" og "Ristvedt" er ganske utbredt, fordi slektsnavn som stammer fra gården staves på denne måten. Men du får vurdere det med omdirigering ut ifra hva som er vanlig praksis. Bent Ek (Bent) 16. sep 2010 kl. 11:55 (CEST)
Jeg har fikset det du la inn Kategori:Siri på, og har av og til tatt med andre bilder der navnet var entydig angitt i bildebeskrivelsen. Håper det er ok for deg. Har løsning på Jahren / Jaren, tror jeg, men det vil trenge litt ekstra ettersyn fra tid til annen ;) På gjensyn! Mvh Siri Johannessen (Siri J) 19. sep 2010 kl. 03:09 (CEST)

Angående kategorier

Hei Siri. Er det noen måte å se oversikt over røde kategorier? Jeg vet det begynner å bli endel av dem, og det hadde vært utrolig kjekt med en oversikt, om det er noe som fins et sted på wikien. Vennlig hilsen Marthe Glad 16. sep 2010 kl. 10:09 (CEST)

Det har vært et av prosjektene jeg har holdt på med, og det er litt av en labyrint fordi det regelmessig ikke sjekkes hvordan tilsvarende kategorier ser ut... Det medfører ganske mye ekstra jobb dessverre. Jeg har snakket med Marianne om det, og trodde at Olve skulle være med på den ryddingen siden han har mye wiki- og kategoriseringserfaring, noe som kan bidra til at dobbelt- og trippeljobbingen kan bli mindre. Men jeg ser at antallet ukategoriserte kategorier hadde vokst fra ca 300 til godt over 600 siden jeg snakket med henne om det. Å bare gjøre kategoriene blå hjelper ikke, da blir det verre å finne ut hvor de gale ligger. Ofte dukker det også opp andre ting som bør taes i samme runde, som feilkategoriseringer, layoutproblemer osv. Joda, jeg svarer litt på siden her, jeg vet. Dersom du går inn i det, se og over resten av det som er i artikkelen / bildet / kategorien som du tar, det kan spare mye dobbeltjobbing som kan være utrolig demotiverende. Mvh Siri Johannessen (Siri J) 19. sep 2010 kl. 03:07 (CEST)

Hjelp

Kallrustad vil hjerne ha litt hjelp til å integrere Vinmonopolartiklene i hovedartikkelen om Vinmonopolet, jeg har prøvd å lage en DPLmal, men jeg får det ikke til. Du er god på sånt, Siri. Kunne du vært en engel og forklart meg hva som er gæli med denne malen her?

{{#dpl:category=Vinmonopolet|mode=unordered|ordermethod=titlewithoutnamespace|skipthispage=yes|namespace=|notnamespace=Bilde}} Vennlig hilsen Marthe Glad 20. sep 2010 kl. 13:04 (CEST)

Det blir galt fordi opprinnelig bare et bilde lå i kategori:Vinmonopolet... Ikke en gang hovedartikkelen om det lå der. Har rettet og legger inn noe med litt mer layout i bunnen av artikkelen. Sliter med maskinen for tiden - den slår seg stadig av :( Mvh Siri Johannessen (Siri J) 4. okt 2010 kl. 00:36 (CEST)

Skoleklasser

Heisann Siri. Skoleklasserkategorien vår er jeg litt forvirra over, og så lurer jeg på om du har noen tips. Skoleklasser i Øvre Eiker kommune har vi, men skoleklasser-kategorien er ikke en "etter område"-kategori. Får vi mye skoleklasser kan det jo hende det hadde vært lurt om det var en "etter område"-kategori. Er du enig? Jeg er i tvil om jeg skal gjøre det om til en "etter område"-kategori eller ikke. Vennlig hilsen Marthe Glad 22. sep 2010 kl. 15:37 (CEST)

Hei igjen. Skjønner at du ikke er på wikien, men tenker at siden skolebilder sannsynligvis ofte brukes av folk som håper på et bilde av bestemora si, tror jeg en etter område-kategori kan være kult, jeg. Så da lager jeg det. Vennlig hilsen Marthe Glad 27. sep 2010 kl. 13:53 (CEST)
Og så fortsetter jeg denne samtalen med meg selv på Kategoridiskusjonen :P Vennlig hilsen Marthe Glad 27. sep 2010 kl. 14:19 (CEST)
Er enig med deg i det du sier her, sjekk og at "etter område"-kategoriene blir kategorisert rett ;) Ta en titt på andre og gjør like så ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 4. okt 2010 kl. 00:38 (CEST)

Brugatakartet borte igjen :-(

Hei Siri, hyggelig å se deg her igjen! Har du sett at det flotte Brugata-kartet ditt er borte atter en gang? Og vet du om det er noe å gjøre med det? Hei og hopp og god helg fra Ida Tolgensbakk 5. mar 2011 kl. 14:04 (CET)

Har sett det, men har hatt litt andre ting å stelle med etter siste oppgraderingen ;) Skal ta et tak i det etterhvert - må få maskinen med rett programvare igang igjen ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 5. mar 2011 kl. 14:05 (CET)
Det er ikke noen bråhast akkurat. Bare jeg som savner det :-) Ida Tolgensbakk 5. mar 2011 kl. 14:11 (CET)
Neida, ikke bare du :) Har fått to meldinger til via techie-kanalen ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 5. mar 2011 kl. 14:13 (CET)
Uffda, det var da fælt til masing. Kartet ditt er med andre ord populært! Ida Tolgensbakk 5. mar 2011 kl. 14:18 (CET)
Hehe, det er ikke så gæli ;) Har latt litt mer generelle ting ha forkjørsrett på det som skal gjøres siden det treffer flere ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 5. mar 2011 kl. 14:20 (CET)

Kategorier

«Kategori:Dødsår ikke angitt. Personer i denne kategorien er kjent døde, men det nøyaktige eller omtrentlige dødsår mangler, enten fordi det ikke har blitt undersøkt, notert i den relevante artikkelen eller er tilgjengelig i en pålitelig kilde. Dersom det er trolig at året aldri vil bli kjent (for eksempel for historiske personer), vennligst bruk i stedet Kategori:Dødsår ukjent.» Skal vi gjenopprette ukjent, eller er det ikke så aktuelt på denne wikien? Vidar Iversen (Vidariv) 15. apr 2011 kl. 09:18 (CEST)

Hei Vidar, beklager at jeg er så sen med å svare... Grunnen til at jeg gjorde det om, var at det (selv om det står angitt på kategorisiden) ikke var entydig nok etter hva jeg så. Jeg er skeptisk til å ha to kategorier med identiske navn ifht tolkning. "Dødsår ukjent" kan forstås som at det ikke er angitt fordi skribenten ikke kjente til det, akkurat som "Dødsår ikke angitt" - og langt fra alle går inn å sjekker om det ligger en forklaring i toppen av kategorien. Dermed blir det for meg en for stor sjanse for forvirring, eller "forsøpling" ved at artikler havner i gal kategori.
Jeg tror at kategorier ala "Dødsfall på 1200-tallet" eller lignende kanskje kan være en bedre løsning, men ser at det og kan bli for snevert i en del tilfeller. Jeg har og snakket med Marianne, og håper hun kommer med noe smart her ;) når ting roer seg etter ferien (regner med at hun har fullt opp med 10.000-artikkelfeiring og mer til ;)).
Mvh Siri Johannessen (Siri J) 26. apr 2011 kl. 20:52 (CEST)

Tapte kirker og Kirkeindikasjoner

Hei Siri! Om du kunne hjelpe meg å forstå hvorfor artiklene om "Indikasjoner på udokumenterte kirker i XX" ligger under kategorien Kirkeindikasjoner, mens underkategoriene "Kategori:Kirkeindikasjoner i XX" ligger under kategorien Tapte kirker, så ville jeg blitt veldig glad. Har du peil? På forhånd tusen takk fra Ida Tolgensbakk 26. apr 2011 kl. 17:04 (CEST)

Jeg tenker - og en et navn som kan hjelpe mer dukker opp - Dag Bertelsen - skal gruble litt videre, og se litt mer på det denne uken. Men snakk med ham og? Han har jobbet mye med de indikasjonene ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 27. apr 2011 kl. 10:45 (CEST)
Siri og Ida! Dette er jo en stund siden, men jer tror kanskje ikke vi trenger kategorien Tapte kirker i det hele tatt. Mitt forslag er å fjerne denne kategorien, det er uansett ikke noen god betegnelse på kirkeindikasjonene. Dag Bertelsen (Dageb) 27. apr 2011 kl. 12:34 (CEST)
Hei Dag (og Siri), betyr det at jeg eventuelt kan flytte de tingene som ligger under Tapte kirker over i kategorien Kirkeindikasjoner? Vennlig hilsen Ida Tolgensbakk 27. apr 2011 kl. 15:07 (CEST)
Slik jeg forstår Dag, vil jeg si ja. Mvh Siri Johannessen (Siri J) 27. apr 2011 kl. 15:43 (CEST)
Ja, jeg støtter det. Dag Bertelsen (Dageb) 27. apr 2011 kl. 18:09 (CEST)
Flott, da skrider jeg til verket :-) Mvh Ida Tolgensbakk 28. apr 2011 kl. 09:57 (CEST)

Epost

Hei Siri, jeg har sendt deg noen eposter i det siste - først om Stavangerbrukerne, og nå som svar på den du sendte til veiledergjengen. Men jeg får feilmelding hver gang. Har du mottatt epostene? Ida Tolgensbakk 28. apr 2011 kl. 09:58 (CEST)

Jeg har ikke fått - bare via Marianne (Stavanger). Det er noe rart med mailserveren som NLI sender via, sysop på NLB har prøvet fikse, men ikke greid det før :S Mvh Siri Johannessen (Siri J) 28. apr 2011 kl. 13:20 (CEST)
Uff så håpløst... men betyr det at jeg kan sende dem hjemmefra og så er alt fint? Ida Tolgensbakk 28. apr 2011 kl. 17:17 (CEST)

Flytting av bilde

Bilde:Veum kirke - tegning av 1847 ved Axel Christian Smith Arbo - 1825-1906 - skissebok fra 1847.jpg

Hei Siri! Har du anledning til å flytte dette bildet til en litt kortere tittel? Beste hilsen Ida Tolgensbakk 13. mai 2011 kl. 15:10 (CEST)

Bedre slik: Bilde:Veum kirke - tegning av Axel Christian Smith Arbo 1847.jpg? :) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 13. mai 2011 kl. 15:13 (CEST)
Ja, det ble bedre synes jeg. Tusen takk! Ida Tolgensbakk 13. mai 2011 kl. 15:28 (CEST)

17. mai

Takk for at du fiksa litt 17-maisaker. Gikk inn for å gjøre det nå, men så at det allerede var gjort. Gratulerer med dagen forøvrig. Vennlig hilsen Marthe Glad 17. mai 2011 kl. 17:52 (CEST)

Selv takk ;) Avtalte det med Marianne for en stund siden - og har ufikset litt igjen ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 18. mai 2011 kl. 00:09 (CEST)

Slettetakk

Takk for sletting av min slurvete "Fartøy i Telemark". Ellers ser jeg at du har sans for svart humor, da du ligger i kategorien Dødsår ukjent! Godt vi ikke veit hvilken kategori vi havner i når den tid kommer.....Trond Nygård (Kallrustad) 18. mai 2011 kl. 13:39 (CEST)

Hehe, den kategorien er en test jeg gjorde - men det er jo og korrekt - for ingen kjenner dagen eller timen ;) Takk for takken, jeg prøver rydde litt i kroker og kriker innimellom ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 19. mai 2011 kl. 11:03 (CEST)

Garder i Haram

Hei

jeg fjernet kategorien Garder i Haram fra artikkelen Garder i Haram da denne la seg inn i infoboksen {{Infoboks_matrikkelgard| og valgte heller å legge ei lenke til artikkelen under overskrifta se også

Har du forresten noen formening om hvordan jeg får gardsnummer til å vises i artikkelen Garder i Haram Per-Morten Tennøy (Pmt) 5. jun 2011 kl. 00:41 (CEST)

Om du ser på Søvik (Haram) nå, ser du at jeg har byttet ut den ene infoboksen (det var et tillegg i den du hadde brukt som gjorde at en liste over andre gårder automatisk ble lagt inn der), og lagt til en helt i bunnen. Listen over gårdene må nok kategoriseres, men jeg håper at det er fikset brukbart for deg nå :) Jeg ser vi krysspostet hos hverandre, så jeg svarer deg her - og for en gangs skyld kopierer jeg svaret over til deg og - så fortsetter vi hos deg etterpå ;).
Mht maler og slikt, er nok jeg en av dem som har jobbet mest med slikt på wikien inntil videre... Er mer tekno og hjelper enn forfatter for tiden... På gjenles! Mvh Siri Johannessen (Siri J) 5. jun 2011 kl. 00:51 (CEST)

Flertydige artikkeltitler

Hei

Har du fulgt med på Torget på Wikipedia om temaet Flertydige artikkltitler ?
Per-Morten Tennøy (Pmt) 10. jun 2011 kl. 20:11 (CEST)

Ja, litt på avstand. Er det noe spesielt du tenker på i den sammenhengen? Jeg tror vi har et rammeverk som dekker det meste her på lokalhistoriewikien, antagelig mye pga at vi har vært flere med fartstid fra de tradisjonelle wikiene i oppstartsfasen :) Men, det er klart - nye tilfeller kan alltid dukke opp, og da får vi takle dem etterhvert. Det er noe av det spennende med wiki - veien blir til mens vi går :) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 14. jun 2011 kl. 13:07 (CEST)

Eikerbilder

Her er noen forslag til nye bildetitler:

  • Setrer på Fiskum (oeb-201401).jpg = Hest og kjerre ved Aspesetra på Fiskum (oeb-201401).jpg
  • Setrer på Fiskum (oeb-201409).jpg = I badebalje på Aspesetra (oeb-201409).jpg
  • Motiver fra Hokksund (oeb-198082).jpg = Drammenselva ved Hokksund sett fra bruenden (oeb-198082).jpg
  • Plasser på Fiskum (oeb-196424).jpg = Primkoking på Søndre Svartskurden (oeb-196424).jpg

Jeg ser at det er en god del bilder som bør skifte navn, så jeg kan ta ei runde på det etter hvert.Bent Ek (Bent) 17. jun 2011 kl. 15:12 (CEST)

Da flytter jeg :), og avventer mer jobb fra deg ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 4. jul 2011 kl. 17:35 (CEST)
Snudde litt slik at stedsnavnet kom først i filnavnene, for å knytte bildene mer direkte til stedene de er tatt. Mvh Siri Johannessen (Siri J) 4. jul 2011 kl. 17:45 (CEST)

Gardar og garder

Hei. Bør innholdet i Gardar i Grane og Gardar i Hattfjelldal flyttes til Garder og oversettes til bokmål?

--- Aaemn784 [] 5. aug 2011 kl. 08:29 (CEST)

Hei, beklager langt fravær :) Hold artikkeltekstene på nynorsk eller det målføret du vil bruke, men flytt dem til "Garder i xx". Dette pga automatikken vi bruker til å hente frem artikler - vi er avhengige av visse konvensjoner mht navn ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 24. okt 2011 kl. 16:32 (CEST)

Lenking mellom artikler og kategoriartikler

Hvorledes gjør man dette?

Eksempel:

[[Kategori:Bedrifter i Vefsn kommune|Liste over bedrifter i Vefsn kommune]]

--- Aaemn784 [] 5. aug 2011 kl. 08:45 (CEST)

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener her, så jeg svarer på to ting:

Hvis du vil

  1. lenke til en kategori i løpende tekst må du sette et kolon før Kategori, dvs [[:Kategori:Bedrifter i Vefsn kommune|Lenketittel]]. Uten kolonet kategoriserer du artikkelen, og sorterer artikkelen under L for Lenketittel.
  2. angi at en artikkel er hovedartikkel for en kategori (som Tromsø kommune er i kategorien til Kategori:Tromsø kommune) legger du inn to mellomrom etter den vertikale streken.
Om jeg har svart på noe helt annet likevel, håper jeg du kommer tilbake med mer info :) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 24. okt 2011 kl. 16:38 (CEST)
Mange takk. Det var nr. 1 jeg mente.
--- Aaemn784 [] 25. okt 2011 kl. 03:21 (CEST)

Kongens fortjenstmedalje i gull

Hei Siri. Kan du, som wikiteknikeren vår, se om de dynamiske listene i denne kategorien kan justeres, slik at folk sorteres etter etternavn, og ikke etter fornavn? Helsing Trond Nygård (Kallrustad) 5. aug 2011 kl. 10:57 (CEST)

Ehm :) om du mener Kongens fortjenstmedalje så er det fullt mulig allerede - bare klikk på det timeglasset som ligger øverst? Jeg legger inn en kommentar om det i artikkelen ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 24. okt 2011 kl. 17:24 (CEST)